Vill du arbeta hos oss

Generella ansökningar

Klinikerna inom Livio drivs  i privat regi av Livio AB som är den största aktören i Norden inom IVF och genomför ca 8000 IVF-behandlingar per år på nio kliniker i Sverige, Norge och på Island. I koncernen finns även den enda privata kliniken för ägg- och spermiedonation samt vårt eget forskningsbolag. Våra resurser ger oss möjlighet att ligga i absolut framkant och erbjuda de senaste beprövade behandlingsmetoderna till det enskilda parets unika förutsättningar.

Livio Fertilitetscentrum har en bred medicinsk verksamhet med syfte att hjälpa ofrivilligt barnlösa patienter att bilda familj. Vi vet att vår viktigaste resurs för att lyckas med detta är engagerade medarbetare med olika kompetenser och erfarenhet. På våra kliniker finns idag verksamhetschefer, specialister inom obstetrik och gynekologi, embryologer och barnmorskor, sjuksköterskor och undersjuksköterskor, läkarsekreterare och receptionister.

Utmärkande för vår arbetsprocess är att alla funktioner jobbar nära varandra med patientens bästa i fokus. All personal fyller därmed en viktig roll för patientens upplevelse av såväl behandling som bemötande.

Vi lägger därför extra stor vikt vid engagemang, drivkraft, samarbetsförmåga och empati förutom adekvat utbildning och erfarenhet vid rekrytering.

Varför Livio?

Livio erbjuder en spännande arbetsmiljö med starka inslag av forskning och ständig utveckling. Här finns möjlighet till kompetensutbyte mellan olika yrkeskategorier och olika kliniker som främjar din egen utveckling. Du kan också engagera dig extra i t ex kvalitetsarbete.

Vår verksamhet bedrivs främst på dagtid men helgarbete förekommer. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Är du intresserad? Skicka din intresseansökan (CV och personligt brev) till HR-ansvarig jobb@validation.livio.se.

Vi söker Barnsjuksköterska/Distriktssköterska

Till Livios nyöppnade Barnavårdscentral i Malmö söker vi nu en Barnsjuksköterska/Distriktssköterska. Barnavårdscentralen ligger i direkt anslutning till vår Barnmorskemottagning som etablerades 2014. Enheterna har ett nära samarbete och består av ett kompetent och engagerat team.

Arbetsuppgifter
Som Barnsjuksköterska/Distriktssköterska kommer du att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer på en BVC, såsom hembesök, bokning, föräldragrupper, bedömning av barns utveckling och vaccinering.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är barnsjuksköterska eller distriktssköterska och har dokumenterad erfarenhet av att arbeta på BVC och i journalsystemet PMO. Har du erfarenhet av vaccination mot tuberkulos så är det mycket meriterande. Du är van att arbeta både självständigt och i grupp samt bidrar aktivt till ett positivt arbetsklimat. Vi värdesätter egenskaper som lyhördhet, engagemang, kommunikationsförmåga och ansvarsfullhet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande, ansvarsfullt och roligt arbete i en framgångsrik och växande koncern. Din arbetsgrupp präglas av stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten. Hos Livio finns möjlighet till kompetensutbyte mellan olika yrkeskategorier och olika kliniker som främjar din egen utveckling. Vi vet att vår viktigaste resurs för att lyckas med detta är engagerade medarbetare med olika kompetenser och erfarenhet. Utmärkande för vår arbetsprocess är att alla funktioner jobbar nära varandra med patientens bästa i fokus. Vi tillämpar individuell lönesättning och fast månadslön.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Sysselsättningsgraden för tjänsten är 50-100 %. Urval sker löpande. Tillträde så snart som möjligt med hänsyn till kandidatens uppsägningstid.

Så ansöker du
Maila din ansökan till therese.sok@validation.livio.se, har du frågor så skickar du dem till samma adress. Ange referens BVC i din ansökan. Vi ser fram emot din ansökan snarast, dock senast 2021-04-18.