Vill du arbeta hos oss

Vill du bli vår nästa medarbetare på Livio?

Liviogruppen är Nordens största grupp av kliniker inom fertilitetsbehandlingar med nio IVF-kliniker, två barnmorskemottagningar, en barnavårdscentral och en egen ägg- och spermiebank. Livio bedriver också egen forskning genom Livio Research AB.

Vi har mångårig erfarenhet av par och ensamstående patienter som genomgått fertilitetsbehandlingar som till exempel IVF och ägg- och spermiedonationsbehandlingar. Förutom vår kliniska kompetens inom dessa områden vet vi också att många upplever en lite större oro under graviditeter genom fertilitetsbehandling. Med vår långa erfarenhet vet vi att alla är unika och behöver individuell behandling för att uppnå bästa möjliga resultat. Detta gäller både den medicinska behandlingen och det personliga omhändertagandet.

Livio Fertilitetscentrum har en bred medicinsk verksamhet med syfte att hjälpa ofrivilligt barnlösa patienter att bilda familj. Vår viktigaste resurs för att lyckas med detta är engagerade medarbetare med olika kompetenser och erfarenheter. På våra kliniker finns idag verksamhetschefer, specialister inom obstetrik och gynekologi, embryologer och barnmorskor, sjuksköterskor och undersjuksköterskor, läkarsekreterare och receptionister.

Utmärkande för vår arbetsprocess är att alla funktioner jobbar nära varandra med patientens bästa i fokus. All personal fyller därmed en viktig roll för patientens upplevelse av såväl behandling som bemötande. Vi lägger därför extra stor vikt vid engagemang, drivkraft, samarbetsförmåga och empati förutom adekvat utbildning och erfarenhet vid rekrytering.

Varför Livio?

Livio erbjuder en spännande arbetsmiljö med starka inslag av forskning och ständig utveckling. Här finns möjlighet till kompetensutbyte mellan olika yrkeskategorier och olika kliniker som främjar din egen utveckling. Du kan också engagera dig extra i t ex kvalitetsarbete.

Är du intresserad? Skicka din intresseansökan (CV och personligt brev) till jobb@validation.livio.se

Vi söker Barnsjuksköterska/Distriktssköterska

Till Livios nyöppnade Barnavårdscentral i Malmö söker vi nu en Barnsjuksköterska/Distriktssköterska. Barnavårdscentralen ligger i direkt anslutning till vår Barnmorskemottagning som etablerades 2014. Enheterna har ett nära samarbete och består av ett kompetent och engagerat team.

Arbetsuppgifter
Som Barnsjuksköterska/Distriktssköterska kommer du att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer på en BVC, såsom hembesök, bokning, föräldragrupper, bedömning av barns utveckling och vaccinering.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är barnsjuksköterska eller distriktssköterska och har dokumenterad erfarenhet av att arbeta på BVC och i journalsystemet PMO. Har du erfarenhet av vaccination mot tuberkulos så är det mycket meriterande. Du är van att arbeta både självständigt och i grupp samt bidrar aktivt till ett positivt arbetsklimat. Vi värdesätter egenskaper som lyhördhet, engagemang, kommunikationsförmåga och ansvarsfullhet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande, ansvarsfullt och roligt arbete i en framgångsrik och växande koncern. Din arbetsgrupp präglas av stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten. Hos Livio finns möjlighet till kompetensutbyte mellan olika yrkeskategorier och olika kliniker som främjar din egen utveckling. Vi vet att vår viktigaste resurs för att lyckas med detta är engagerade medarbetare med olika kompetenser och erfarenhet. Utmärkande för vår arbetsprocess är att alla funktioner jobbar nära varandra med patientens bästa i fokus. Vi tillämpar individuell lönesättning och fast månadslön.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Sysselsättningsgraden för tjänsten är 50-100 %. Urval sker löpande. Tillträde så snart som möjligt med hänsyn till kandidatens uppsägningstid.

Så ansöker du
Maila din ansökan till therese.sok@validation.livio.se, har du frågor så skickar du dem till samma adress. Ange referens BVC i din ansökan. Vi ser fram emot din ansökan snarast, dock senast 2021-04-18.