Vill du arbeta hos oss

 

Livio Fertilitetscentrum Göteborg söker en barnmorska

Livio Göteborg är belägen på Carlanderska Sjukhuset i Göteborg och erbjuder utöver specialistkunskap inom fertilitetsutredningar och behandlingar inom assisterad befruktning, även spetskompetens inom andrologi (utredning och behandling av svår manlig barnlöshet). Gametdonation är en växande verksamhet och vi utför både spermie- och äggdonation. Vi erbjuder också nedfrysning av obefruktade ägg, både av medicinska och sociala skäl. Vi utreder och behandlar spermie- och äggdonatorer åt Livios egna ägg- och spermiebank (LESB). Kliniken har cirka 30 anställda och utför cirka 1300 IVF behandlingar per år.

Arbetsuppgifter

Arbetet omfattar mottagningsarbete, information till patienter, rådgivning per telefon och assisterande vid ägguttag, men även att medverka vid forsknings- och utvecklingsarbete. Du kommer att bli en del av en grupp som har stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av IVF men det är inget krav. Eftersom du arbetar i ett team är det viktigt att du har mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är noggrann och kvalitetsmedveten. Arbetsbelastningen varierar och du bör kunna arbeta effektivt även under tidspress. Du har en hög ansvarskänsla, är serviceinriktad och engagerad. Du arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerhet, tillgänglighet, patientbemötande och vårdkvaliteten ständigt förbättras i enlighet med klinikens mål.

Arbetstid

Tillsvidareanställning 100 %. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Helgarbete förekommer.

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Söderman, enhetschef Livio Fertilitetscentrum Göteborg annika.söderman@validation.livio.se. Du kan också läsa mer på vår hemsida www.livio.se/goteborg. Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till annika.söderman@validation.livio.se snarast möjligt, dock senast 2020-10-15. Intervjuer sker löpande även under ansökningstiden.