Våra medarbetare


Kristina Löfdahl

Verksamhetschef
Kicki är en lyhörd och diplomatisk person med naturlig talang för chefskapet. Hon tar sig alltid tid för sin personal och lyssnar på stort och smått. Vår växande verksamhet blomstrar under hennes begåvade ledning.


Nils-Gunnar Solensten

Spec. i Obstetrik och Gynekologi
Nils-Gunnar är en hängiven och skicklig läkare med mångårig erfarenhet i IVF-världen. Han var med redan från början och startade upp kliniken i tidernas begynnelse. En riktig veteran som har satt sin trygga prägel på kliniken.


Sofia de Sousa Soares

Medicinsk ledningsansvarig/
Spec. i Obstetrik och gynekologi
Fantastiska Sofia! Högt uppskattad läkare som tar hand om våra patienter med stor omsorg. Sofia jobbar ständigt med utveckling- och förbättringsarbete. Bland annat är hon just nu engagerad i en pågående forskningsstudie på kliniken.


Kristina Dahlqvist

Spec. i Obstetrik och Gynekologi
Kristina besitter stor skicklighet inom sin profession och är mycket omtyckt här på kliniken av både medarbetare och patienter.


Åsa Lindholm

Leg. barnmorska
Åsa har mångårig erfarenhet inom branschen och var med när kliniken startade. Outtömlig kunskapsbank som alltid ställer upp och hjälper till när det behövs.


Ann-Louise Knipström

Leg. barnmorska
Ann-Louise har en entusiasm och glädje som lätt smittar av sig på medarbetare och patienter. Hon är en fena på att lösa kniviga situationer och har stenkoll på i stort sett allt. Hela tiden.  You go girl!


Ulrika Byström Persson

Sjuksköterska

Med skinn på näsan och fötterna på jorden. Ulrika är en lättsam och engagerad person, här sitter det aldrig fast. Ständigt i farten och alltid angelägen om att våra patienter ska ha det bra.


Linda Svanberg

Mottagningschef
Leg. barnmorska
Linda är en barnmorska som med sitt trygga och harmoniska sätt lätt kan lugna ner den mest ängsliga individ. Hon är en engagerad och hängiven person som älskar att arbeta med människor.


Åsa Hampusson

Leg. sjuksköterska
Åsa är klinikens kreativa konstnärssjäl och är en av dem som arbetat längst hos oss. Med värme och omtanke tar hon hand om de som söker sig till kliniken. Åsa är numera glad pensionär men rycker ut och arbetar på kliniken när det behövs.

 


Kristina Jonsson

Leg. sjuksköterska
Kristina med stenkoll på våra dokument och arbetsrutiner. Hon är noggrann och omtänksam och tar alltid hand om våra patienter på bästa sätt.

 


Cajsa Wälivaara

Leg. barnmorska
Äggdonationsansvarig bm. Cajsa är en mycket omtyckt och initiativrik barnmorska med drivkraft utöver det vanliga.

 

 


Mari Åström

Laboratoriechef/Embryolog
Mari är en engagerad och rådig person som vet var Embryoskåpet ska stå. Jobbar ständigt med att förbättra arbetssätt och rutiner för att optimera behandlingsresultaten.


Ingemar Nilsson

Internrevisor och kvalitetskoordinator /Embryolog Ingemar är vår internrevisor och kvalitetskoordinator på kliniken. Han har en lång erfarenhet inom IVF och är enormt noggrann i allt han gör. Huserar oftast på lab där han är sysselsatt med att skapa liv.


Birgitta Tysklind

Embryolog
Birgitta är donationsansvarig på kliniken. Hon är en driftig och engagerad embryolog som arbetar hårt för att rekrytera nya donatorer till vår framgångsrika donationsverksamhet.


Mikael Sandström

Embryolog
Hängiven Björklövensupporter och skicklig embryolog som älskar sitt jobb av hela sitt hjärta.  Mikael håller ett örnöga på ägg, spermier och embryon och ser till att de har det bra.


Emelie Ekwurtzel

Embryolog
Cert. Klinisk embryolog ESHRE 2018
Klinikens stolthet som fixat den nästintill ouppnåeliga ESHRE-certifieringen. Forskningsintresserad, skicklig och entusiastisk embryolog som håller koll på att ägg, spermier och embryon har det bra på lab. Doktorand vid Umeå Universitet.

 


Clara Chen

Embryolog
Clara är vår nyaste stjärna på lab. Hon har Kandidatexamen inom Life Science 2009 och masterexamen inom Biokemi 2014. Har tidigare arbetat med manlig fertilitet på Taipei Medicinska Universitetssjukhus. 

 


Lena Rogberg

Embryolog (ESHRE-certifierad  2009)
Lena är internrevisor på sin hemklinik Livio Göteborg. Hon är också koncernens ambulerande embryolog som rycker och ut och hjälper till där det behövs. Vi blir alltid glada när Lena kommer till oss för hon är en mycket skicklig embryolog och dessutom väldigt lätt att tycka om.

 


Inger Nilsson

Medicinsk sekreterare
Inger är en av dem som arbetat längst på kliniken och hon sköter bland annat klinikens ekonomi samt tidsbokning för donationsärenden.

 


Charlotta Dahlstedt

Medicinsk sekreterare
Charlotta är en av våra skickliga sekreterare som ställer upp och hjälper till när det behövs. Är engagerad och driven och ser bland annat till att klinikens hemsida är uppdaterad.


Pia Vretenholm

Medicinsk sekreterare
Pia välkomnar er med ett varmt leende när ni kommer till kliniken. Hon har många års erfarenhet som medicinsk sekreterare och är en klippa i vår reception.


Monica Storvoll

Undersköterska
Monica är vår omtänksamma undersköterska som bland annat ser till att de som gör behandling hos oss har det så bra som möjligt. Monica är högt uppskattad på kliniken och faktiskt oumbärlig.