Vi söker en Laboratoriechef till Livios nya klinik i Dubai!

Vi kan nu erbjuda en fantastisk chans för den som vill arbeta utanför Nordens gränser. Vi söker en Laboratoriechef till vår nya klinik i Dubai. Kliniken är ett resultat av ett joint venture-avtal mellan Livio och American Hospital Dubai och kommer att byggas utifrån Livios medicinska standard med den senaste tekniken. Du kommer att arbeta i enligt med Livios riktlinjer såväl medicinskt som etiskt. Dina möjligheter att forma verksamheten i Livios anda och skapa ett framgångsrikt team kommer att vara stora.

Arbetsuppgifter
Som Laboratoriechef kommer du att ha ett spännande och varierande arbete i laboratoriet med uppdraget att dels arbeta kliniskt dels leda och utveckla laboratoriet. Du rapporterar direkt till verksamhetschefen och ingår i klinikens ledningsgrupp. Du har också kontakt med övriga laboratorie chefer inom Livio och kan samråda i medicinska frågor med Livios koncerngemensamma labchef. Arbetsuppgifterna kommer bland annat att omfatta hantering av ägg och spermier, embryoodling, mikroinjektion och frysförvaring av ägg, spermier och embryon. Vid kliniken kan även forsknings- och utvecklingsarbete förekomma men tyngdpunkten kommer att ligga på kliniskt arbete för att uppnå lika goda behandlingsresultat som vid Livios övriga kliniker. I uppdraget ingår personalansvar för laboratoriet och att utveckla laboratoriet och klinikens verksamhet utifrån uppsatta mål. Du kommer att få administrativt stöd både från Livio och American Hospital.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad biomedicinsk analytiker, biolog eller motsvarande och har minst fem års erfarenhet av IVF-laboratoriearbete och gärna ESHRE-certifiering (klinisk embryolog). Erfarenhet av mikroskopering, cellodling och sterilarbete är ett krav. Vi förutsätter att du har mycket goda referenser från tidigare anställningar samt behärskar det svenska och engelska språket i tal och skrift. Det är meriterande om du även behärskar arabiska samt om du har någon form av ledarskapserfarenhet.

Personliga egenskaper
Du skall vara engagerad och resultatinriktad och ha en mycket god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande och ansvarsfullt arbete i en framgångsrik och växande organisation. Våra medarbetare besitter stor kunskap inom sina respektive områden och starkt engagemang för verksamheten. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Anställningsform
Tjänsten är en heltidsanställning. Anställningen kommer att vara förlagd till American Hospital i Dubai. Tillträde efter överenskommelse.

Ersättning
Fast månadslön samt överenskomna förmåner. Anställningen kommer att vara förlagd till Dubai vilket medför att vid vistelse som överstiger ett år är inkomsten helt skattefri. Det finns goda möjligheter att ta med sig sin familj då det finns mycket bra skolor. Bostad och bil kommer att ordnas och ingår i ersättningen.

Ansökan
För mer information om tjänsten kontakta gärna Susanna Apter på tel. 070-4219227
alt mail susanna.apter@validation.livio.se

Vi ser fram emot din ansökan via mail till suzanne.lindholm@validation.livio.se senast 2020-01-19.