Vi söker IVF-barnmorska till Livio Fertilitetscentrum Kungsholmen

Mottagningschef till Livio Fertilitetscentrum Kungsholmen

Livio Fertilitetscentrum Kungsholmen

Vi är en privat klinik med specialistkunskap inom fertilitetsutredningar och behandlingar inom assisterad befruktning såsom IVF och insemination. Kliniken har ca 20 anställda och utför ca 800 IVF behandlingar per år. Kliniken ägs av Livio, Nordens största aktör inom IVF med idag 9 kliniker i Sverige, Norge och på Island.

Som mottagningschef på Livio Fertilitetscentrum Kungsholmen kommer du att ha ett varierande och spännande arbete på mottagningen med uppdraget att leda, fördela, följa upp och utveckla mottagningsarbetet och hela klinikens verksamhet. Du kommer att ingå som en viktig person i klinikens ledningsgrupp.  Är du ute efter ett meningsfullt och roligt jobb med varierande arbetsuppgifter, stora möjligheter att påverka och med mycket ansvar kan detta vara en tjänst för dig. Du kommer att bli en del av ett team som har stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten. Samtidigt som du är en del av en växande organisation som bedriver egen forskning och utveckling.

Arbetsuppgifter

Arbetet omfattar mottagningsarbete, självständigt ge information till patienter/par i behandling och rådgivning per telefon. I ditt arbete som mottagningschef ingår även personalansvar för mottagningsgruppen och schemaläggning för mottagningen. Nära samarbete med klinikens ledningsgrupp. I din roll ingår även att samverka med mottagningschefer på våra övriga kliniker som ingår i koncernen Livio AB. Du kommer också att vara delaktig i att leda, följa upp och utveckla mottagningen och klinikens verksamhet utifrån uppsatta mål.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska, det är en stor fördel om du har erfarenhet av IVF men det är inget krav. Gärna ha tidigare chefserfarenheter. Eftersom du arbetar i ett team är det viktigt att du har mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga.  Du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du bör kunna arbeta effektivt även under tidspress och behålla lugnet trots periodvis hög belastning. Du har en hög ansvarskänsla, är serviceinriktad och engagerad. Du arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerhet, tillgänglighet, patientbemötande och vårdkvaliteten ständigt förbättras i enlighet med klinikens mål.

Arbetstid

Tillsvidareanställning, heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Marie Klinta verksamhetschef Livio Fertilitetscentrum Kungsholmen 0708 609 814. Du kan också läsa mer om verksamheten på vår hemsida www.livio.se/kungsholmen

Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till marie.klinta@validation.livio.se snarast möjligt, dock senast 2017-05-31. Intervjuer sker löpande även under ansökningstiden.

Kliniken drivs idag i privat regi av Livio AB som är den största aktören i Norden inom IVF och genomför ca 8 000 IVF-behandlingar per år på nio kliniker i Sverige, Norge och på Island. I koncernen finns även den enda privata kliniken för ägg- och spermiedonation samt vårt eget forskningsbolag. Våra resurser ger oss möjlighet att ligga i absolut framkant och erbjuda de senaste beprövade behandlingsmetoderna till det enskilda parets unika förutsättningar. Besök oss gärna på www.livio.se