Barnmorskemottagningen Livio Kungsholmen

17 Feb 2021

Sedan flera år driver vi vår barnmorskemottagning i Malmö och vi så glada över att kunna utöka vår mödravård även till Stockholm. Barnmorskemottagningen Livio Kungsholmen är belägen i nyrenoverade, rymliga lokaler på Kungsholmen i Stockholm!

På Barnmorskemottagningen Livio Kungsholmen har vi mångårig erfarenhet av par och ensamstående patienter som genomgått fertilitetsbehandlingar som till exempel IVF och ägg- och spermiedonationsbehandlingar. Förutom vår kliniska kompetens inom dessa områden vet vi också att många upplever en lite större oro under graviditeter genom fertilitetsbehandling. Under en fertilitetsbehandling med täta kontroller och uppföljningar kan senare de relativt få besöken hos mödravården ibland kännas för glesa. Vi har stor förståelse för detta och finns här för er. Med vår långa erfarenhet vet vi att alla är unika och behöver individuell behandling för att uppnå bästa möjliga resultat. Detta gäller både den medicinska behandlingen och det personliga omhändertagandet.

Vi erbjuder:

  • Mödrahälsovård
  • Preventivmedelsrådgivning
  • Föräldrautbildning
  • Stöttande samtal kring oro och förlossningsrädsla
  • Inom kort erbjuder vi även cellprovtagning

Du når oss bäst på telefon 08-684 57 200 välj knappval 2 till Barnmorskemottagningen, därefter får du en tid då du blir uppringd.

Mottagningen är öppen 07.30- 16.30

Varmt välkommen att läsa mer om oss eller kontakta oss!