Vill du arbeta hos oss

Vill du arbeta hos oss

Arbeta hos oss

Klinikerna inom Livio drivs  i privat regi av Livio AB som är den största aktören i Norden inom IVF och genomför ca 8000 IVF-behandlingar per år på nio kliniker i Sverige, Norge och på Island. I koncernen finns även den enda privata kliniken för ägg- och spermiedonation samt vårt eget forskningsbolag. Våra resurser ger oss möjlighet att ligga i absolut framkant och erbjuda de senaste beprövade behandlingsmetoderna till det enskilda parets unika förutsättningar.

Livio Fertilitetscentrum har en bred medicinsk verksamhet med syfte att hjälpa ofrivilligt barnlösa patienter att bilda familj. Vi vet att vår viktigaste resurs för att lyckas med detta är engagerade medarbetare med olika kompetenser och erfarenhet. På våra kliniker finns idag verksamhetschefer, specialister inom obstetrik och gynekologi, embryologer och barnmorskor, sjuksköterskor och undersjuksköterskor, läkarsekreterare och receptionister.

Utmärkande för vår arbetsprocess är att alla funktioner jobbar nära varandra med patientens bästa i fokus. All personal fyller därmed en viktig roll för patientens upplevelse av såväl behandling som bemötande.

Vi lägger därför extra stor vikt vid engagemang, drivkraft, samarbetsförmåga och empati förutom adekvat utbildning och erfarenhet vid rekrytering.

Varför Livio Fertilitetscentrum

Livio erbjuder en spännande arbetsmiljö med bred medicinsk verksamhet och forskning i ständig utveckling. Här finns möjlighet till kompetensutbyte mellan olika yrkeskategorier och olika kliniker som främjar din egen utveckling.  Vi vet att vår viktigaste resurs för att lyckas med detta är engagerade medarbetare med olika kompetenser och erfarenhet. Utmärkande för vår arbetsprocess är att alla funktioner jobbar nära varandra med patientens bästa i fokus.

Vår verksamhet bedrivs främst på dagtid men helgarbete förekommer. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Är du intresserad? Skicka din intresseansökan (CV och personligt brev) till  jobb@validation.livio.se.

 

Vi söker Barnsjuksköterska/Distriktssköterska

Till Livios nyöppnade Barnavårdscentral i Malmö söker vi nu en Barnsjuksköterska/Distriktssköterska. Barnavårdscentralen ligger i direkt anslutning till vår Barnmorskemottagning som etablerades 2014. Enheterna har ett nära samarbete och består av ett kompetent och engagerat team.

Arbetsuppgifter
Som Barnsjuksköterska/Distriktssköterska kommer du att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer på en BVC, såsom hembesök, bokning, föräldragrupper, bedömning av barns utveckling och vaccinering.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är barnsjuksköterska eller distriktssköterska och har dokumenterad erfarenhet av att arbeta på BVC och i journalsystemet PMO. Har du erfarenhet av vaccination mot tuberkulos så är det mycket meriterande. Du är van att arbeta både självständigt och i grupp samt bidrar aktivt till ett positivt arbetsklimat. Vi värdesätter egenskaper som lyhördhet, engagemang, kommunikationsförmåga och ansvarsfullhet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande, ansvarsfullt och roligt arbete i en framgångsrik och växande koncern. Din arbetsgrupp präglas av stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten. Hos Livio finns möjlighet till kompetensutbyte mellan olika yrkeskategorier och olika kliniker som främjar din egen utveckling. Vi vet att vår viktigaste resurs för att lyckas med detta är engagerade medarbetare med olika kompetenser och erfarenhet. Utmärkande för vår arbetsprocess är att alla funktioner jobbar nära varandra med patientens bästa i fokus. Vi tillämpar individuell lönesättning och fast månadslön.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Sysselsättningsgraden för tjänsten är 50-100 %. Urval sker löpande. Tillträde så snart som möjligt med hänsyn till kandidatens uppsägningstid.

Så ansöker du
Maila din ansökan till therese.sok@validation.livio.se, har du frågor så skickar du dem till samma adress. Ange referens BVC i din ansökan. Vi ser fram emot din ansökan snarast, dock senast 2021-04-18.

Nu söker vi en timanställd barnmorska till Livio Kungsholmen

Vi erbjuder arbete i en platt organisation med korta beslutsvägar, samt ett roligt och omväxlande arbete där du har goda möjligheter att påverka din utveckling.

Vill du bli en av oss?
Vi är ca 20 stycken i teamet som arbetar på kliniken bestående av barnmorskor, läkare, embryologer och undersköterskor. Som barnmorska hos oss kommer du att ha ett spännande och varierande arbete där du arbetar med utredning, information och behandling av infertila patienter/par. Du kommer att bli en del av ett team som har stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten. Samtidigt är du en del av en växande organisation som bedriver egen forskning och utveckling.

Arbetet omfattar mottagningsarbete, information och planering av de olika behandlingarna till patienter. Telefonrådgivning, samtal och assistering vid operativa ingrepp såsom t ex ägg-uttag. Utöver detta ingår utredning och behandling av donatorer samt patienter som är i behov av donerade könsceller.

Vem är du?
Vi söker dig som är legitimerad barnmorska, det är meriterande om du har IVF erfarenhet men det är inget krav. Du kommer i första hand assistera på operation vid ägguttag och hålla i informationsbesök med patienter som ska påbörja behandling. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen. Vi välkomnar sökande med olika kulturell bakgrund och ser det som en fördel om du behärskar andra språk utöver svenska och engelska. Du har en hög ansvarskänsla, är serviceinriktad och engagerad.

Arbetstid
Timanställning med önskemål om deltid upp till heltid under april-juni 2021.

Kontaktperson
För mer information kring tjänsten kontakta Klara Karlgren mottagningschef, klara.karlgren@validation.livio.se

Ansökan
Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till Klara Karlgren snarast möjligt, dock senast 2021-03-26 Observera att intervjuer sker löpande även under ansökningstiden och att tjänsterna kan bli tillsatta före sista ansökningsdag.

Vi söker en Embryolog till Livio Fertilitetscentrum Gärdet

Till Livio Fertilitetscentrum Gärdet söker vi nu en Embryolog. Livio Fertilitetscentrum Gärdet är en privat klinik med specialistkunskap inom fertilitetsutredningar och assisterad befruktning. Vi har stor erfarenhet, kunskap och intresse för donationsbehandlingar och kliniken är HBTQ-certifierad. Kliniken har drygt 20 anställda och utför drygt 1400 fertilitetsbehandlingar per år. Söker du ett meningsfullt arbete kan detta vara jobbet för dig. Du kommer att bli en del av ett team som har stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten. Samtidigt är du en del av en växande organisation som bedriver egen forskning och utveckling.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna som Embryolog kommer att omfatta hantering av ägg och spermier, embryoodling och -bedömning, mikroinjektion samt kryopreservation av spermier, ägg och embryon.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad Biomedicinsk Analytiker eller motsvarande. I första hand söker vi efter en person med erfarenhet av IVF-laboratoriearbete. Erfarenhet av cellodling och sterilarbete är ett krav. Eftersom du arbetar i ett team är det viktigt att du har mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du har en hög ansvarskänsla, är serviceinriktad och engagerad. Du arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerhet, tillgänglighet, patientbemötande och vårdkvalitet ständigt förbättras i enlighet med klinikens mål.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande, ansvarsfullt och roligt arbete i en framgångsrik och växande koncern. Din arbetsgrupp präglas av stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten. Hos Livio finns möjlighet till kompetensutbyte mellan olika yrkeskategorier och olika kliniker som främjar din egen utveckling. Vi vet att vår viktigaste resurs för att lyckas med detta är engagerade medarbetare med olika kompetenser och erfarenhet. Utmärkande för vår arbetsprocess är att alla funktioner jobbar nära varandra med patientens bästa i fokus. Vi tillämpar individuell lönesättning och fast månadslön.
Detta är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde så snart som möjligt.

Ansökan
Skicka din ansökan med CV till jens.winerdal@validation.livio.se, märk din ansökan ”Embryolog Gärdet”, senast 2021-03-21. Intervjuer sker löpande även under ansökningstiden. Du är även välkommen maila eventuella frågor om tjänsten till jens.winerdal@validation.livio.se. Du kan också läsa mer om verksamheten på här.