Våra medarbetare


Marcia Göransson

Barnsjuksköterska och barnmorska

Marcia är både utbildad barnsjuksköterska och barnmorska. Hon har arbetat på BB, återbesöksmottagningarna och amningsmottagningen. Hon har där skaffat sig en gedigen erfarenhet inom området vård av nyfödda och nyförlösta mammor. Marcia talar utöver svenska och engelska flytande spanska.

 


Monica Nilsson

Barnsjuksköterska

Monica är barnsjuksköterska med  lång erfarenhet inom barnhälsovård, astma och allergivård och reproduktionsmedicin. Hon har under sin tid med reproduktionsmedicin vid RMC haft ansvar för behandling med donerade ägg och spermier och då haft täta kontakter med de par och ensamstående som startat behandling inför ett kommande föräldraskap. Monica är nu en del av Livos Barnhälsovård.

 


Gülay Ören

Leg Barnmorska

Gülay har arbetat som barnmorska sedan 2003. Framförallt på BB och inom mödravården.

Gülay talar utöver svenska och engelska flytande turkiska, bulgariska och makedonska.


Anna Nilsson

Leg barnmorska

Anna blev klar barnmorska 2003 och har därefter främst arbetat inom mödravården men även på förlossningen och BB. Har även arbetat i verksamheter för förlossningsrädda samt håller kurser i profylax.


Susan Elvén

Leg barnmorska

Susan blev klar barnmorska 1996 och har lång erfarenhet av att arbeta inom mödravård. Hon har även arbetat på förlossningen, ungdomsmottagningen och på IVF klinik, där man behandlar par för ofrivillig barnlöshet.


Britt Friberg

Specialist gynekologi & obstetrik

Britt är gynekolog med lång erfarenhet inom både mödravård och reproduktionsmedicin. Har under många år verkat som överläkare vid Reproduktionsmedicinskt centrum (RMC), Skånes Universitetssjukhus. Britt är medicinskt ansvarig på vår mottagning. Det kan hända att du träffar Britt någon gång under din graviditet om din barnmorska bedömer att du behöver gå till en läkare.