Kontakt

För att komma till oss behöver du inte någon remiss och du får snabbt en tid för ditt första besök. Livio Fertilitetscentrum Kungsholmen är godkänd av Stockholms läns landsting för IVF-behandling. Det innebär att ni som patienter har möjlighet att åberopa vårdgarantin för att genomföra IVF-behandling på vår klinik.

Besök
Mottagningen är öppen för tidsbokade besök måndag-fredag kl. 08.00-15.00. Lunchstängt kl. 12.00-13.00.

Telefon 

Du kan nå oss på telefon 08 684 57 200. helgfri måndag-fredag kl 10.00-15.00. Det går bra att tala in ett meddelande eller lämna önskat telefonnummer för återuppringning. En barnmorska kontaktar er då enligt den tidsuppgift ni får. Passar ej tiden går det bra att ange en alternativ tid enligt instruktioner.

E-mail
Vi värnar om din integritet och kan därför inte besvara patientfrågor via e-mail, dessa hänvisar vi till 1177 och telefon. Har du medicinska frågor så ber vi dig att ringa oss. Kom ihåg att avboka din/er tid så snart som möjligt, dock senast dagen innan, för att undvika debitering för uteblivet besök. Vi försöker ge dig en ny tid snarast möjligt.

Postadresss
Livio Fertilitetscentrum Kungsholmen
S:t Görans sjukhus
112 81 Stockholm

Hitta hit
Livio Fertilitetscentrum Kungsholmen ligger på Sankt Göransgatan 126, plan 4, Stadshagsgården. Det går att parkera på sjukhusets parkering samt vid Stadshagens idrottsväg mot avgift.

Med kollektivtrafik når du Livio Fertilitetscentrum Kungsholmen med tunnelbana till Fridhemsplan eller Stadshagen, samt buss nummer 3 och 49.