Vill du arbeta hos oss

För oss är det viktigt att alla våra patienter känner att de blir behandlande med respekt och känner sig välkomna. Som ett led i detta har all vår personal genomgått en utbildning anordnad av RFSL i HBTQompetens.

Utbildningen omfattar grundläggande normkritik och kunskap om homosexuellas, bisexuellas, transpersoners livsvilkor samt om personer som identifierar sig som queer: hbtq-kunskap. Utbildningen syftar till att sprida kunskap och förståelse för hbtq-personer specifika situation och att förbättra livsvillkoren för denna grupp.

Utbildningen har pågått under ett halvår och avslutades i februari 2015. Innehållet i utbildningen omfattade bl a begreppsgenomgång, diskussioner kring normer och hur de påverkar oss alla, diskriminering och privilegier, hbtq-personers hälsosituation och livsvillkor samt lagstiftning och hbtq-historia. Som ett ytterligare led i detta kommer uppföljning ordnas kontinuerligt med andra som genomgått utbildningen.

Du är alltid välkommen med en intresseanmälan. Sänd då din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till malin.sundler@validation.livio.se

 

Passion är den främsta meriten

 

Specialistläkare

Vi söker en specialistläkare och erbjuder arbete i en platt organisation med korta beslutsvägar, samt ett roligt och omväxlande jobb där du har goda möjligheter att påverka din personliga och kliniska utveckling. Vi vill att alla hos oss ska göra det de är bäst på varje dag!

Vill du bli en av oss?

Är du ute efter ett meningsfullt arbete med roliga och utmanande arbetsuppgifter kan detta vara en tjänst för dig! Som gynekolog på någon av våra kliniker kommer du att ha ett spännande och varierande arbete där du arbetar med konsultation, utredning och behandling av infertila par. Du kommer att bli en del av en grupp som har stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten. Samtidigt är du en del av en växande organisation som bedriver egen forskning och utveckling.

Arbetsuppgifter

 Du skall tillsammans med övriga läkare på kliniken, barnmorskor och embryologer ansvara för den vård och de fertilitetsbehandlingar som vi utför. I dina arbetsuppgifter ingår att utföra infertilitetsutredningar, ta emot par för konsultation/rådgivning vid infertilitetsproblematik och utföra infertilitetsbehandlingar. Utöver detta ingår utredning och behandling av donatorer, samt patienter som är i behov av donerade könsceller.

 Kvalifikationer

 Vi söker dig som är specialist inom gynekologi och obstetrik. Tidigare erfarenhet inom reproduktionsmedicin är meriterande men inget krav. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och ser en individ i varje patient. Ett empatisk förhållningsätt är ett krav. Du har förmågan att engagera och skapa ett positivt klimat. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen.

Arbetstid

Tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Kontaktpersoner

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Specialistläkare Malin Sundler

Epost: malin.sundler@validation.livio.se

Du kan också läsa mer om verksamheten på vår hemsida:

www.livio.se/malmö

Ansökan

Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till malin.sundler@validation.livio.se Så snart som möjligt då urval sker löpande, dock senast den 2020-06-30