Lediga tjänster

 

Vi söker IVF-barnmorska till Livio Fertilitetscentrum Kungsholmen

Vi är en privat klinik med specialistkunskap inom fertilitetsutredningar och behandlingar inom assisterad befruktning såsom IVF och insemination. Kliniken har ca 20 anställda och utför ca 800 IVF behandlingar per år. Kliniken ingår i Livio- gruppen, Nordens största aktör inom IVF med idag 8 kliniker i Sverige, Norge och på Island.

Arbetsuppgifter

Som barnmorska kommer du att ha ett varierande arbete på mottagningen Arbetet omfattar mottagningsarbete, information till patienter och telefonrådgivning, assistering vid operativa ingrepp såsom t.ex. ägguttag, men även att medverka i utvecklingsarbeten. Du kommer att bli en del av en grupp med stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten.

Vem är du ?

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska, det är en fördel om du har IVF erfarenhet men det är inget krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen. Vi välkomnar sökande med olika kulturell barkgrund och ser det som en fördel om du behärskar andra språk utöver svenska och engelska.

Arbetstid

Graviditetsvikariat 1 år med 80-100 % tjänstgöringsgrad med trolig möjlighet till förlängning. Visst helgarbete kan förekomma.

Kontaktperson

För mer information om tjänsten kontakta enhetschef Johanna Sylvén Ekelund

E-post johanna.ekelund@validation.livio.se

Ansökan

Du skickar din ansökan bestående av meritförteckning och personligt brev till jobb@ivfsverige.se snarast möjligt dock senast 180331.

Livio Kungsholmen drivs idag i privat regi av Livio- gruppen Sverige som är den största aktören i Norden inom IVF och genomför ca 8000 behandlingar per år på åtta kliniker i Sverige, Norge och på Island. I koncernen finns även den enda privata kliniken för ägg och spermiedonation samt vårt eget forskningsbolag .Våra resurser ger oss möjlighet att ligga i absolut framkant och erbjuda de senaste beprövade behandlingsmetoderna till de enskilda parets unika förutsättningar.