Vill du arbeta hos oss

Vill du bli vår nästa medarbetare på Livio?

Liviogruppen är Nordens största grupp av kliniker inom fertilitetsbehandlingar med nio IVF-kliniker, två barnmorskemottagningar, en barnavårdscentral och en egen ägg- och spermiebank. Livio bedriver också egen forskning genom Livio Research AB.

Vi på Barnmorskemottagningen Livio Kungsholmen har mångårig erfarenhet av par och ensamstående patienter som genomgått fertilitetsbehandlingar som till exempel IVF och ägg- och spermiedonationsbehandlingar. Förutom vår kliniska kompetens inom dessa områden vet vi också att många upplever en lite större oro under graviditeter genom fertilitetsbehandling. Med vår långa erfarenhet vet vi att alla är unika och behöver individuell behandling för att uppnå bästa möjliga resultat. Detta gäller både den medicinska behandlingen och det personliga omhändertagandet.

Livio Fertilitetscentrum har en bred medicinsk verksamhet med syfte att hjälpa ofrivilligt barnlösa patienter att bilda familj. Vår viktigaste resurs för att lyckas med detta är engagerade medarbetare med olika kompetenser och erfarenheter. På våra kliniker finns idag verksamhetschefer, specialister inom obstetrik och gynekologi, embryologer och barnmorskor, sjuksköterskor och undersjuksköterskor, läkarsekreterare och receptionister.

Utmärkande för vår arbetsprocess är att alla funktioner jobbar nära varandra med patientens bästa i fokus. All personal fyller därmed en viktig roll för patientens upplevelse av såväl behandling som bemötande. Vi lägger därför extra stor vikt vid engagemang, drivkraft, samarbetsförmåga och empati förutom adekvat utbildning och erfarenhet vid rekrytering.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Varför Livio?

Livio erbjuder en spännande arbetsmiljö med starka inslag av forskning och ständig utveckling. Här finns möjlighet till kompetensutbyte mellan olika yrkeskategorier och olika kliniker som främjar din egen utveckling. Du kan också engagera dig extra i t ex kvalitetsarbete.

Är du intresserad? Skicka din intresseansökan (CV och personligt brev) till johanna.ekelund@validation.livio.se.

Barnmorskemottagningen Livio Kungsholmen söker Barnmorska

Vi söker nu en legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt på 80-100% . Livio Kungsholmen har lång och stor erfarenhet av IVF-behandlingar samt kunskap och intresse för donationsbehandlingar. Kliniken är HBTQ-certifierad. Vi har både blivande föräldrar som genomgått assisterad befruktning och de som är spontant gravida inskrivna på mottagningen.
Vår fina barnmorskemottagning startade i februari 2021 och har avtal med Region Stockholm. Precis som alla de offentliga Barnmorskemottagningarna följer vi Region Stockholms basprogram och riktlinjer.

Arbetsuppgifter
Du erbjuds ett stimulerande, utvecklande och varierande arbete. Du kommer bla att arbeta med graviditetskontroller, telefonrådgivning, preventivmedelsrådgivning samt cellprov.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är leg barnmorska med förskrivningsrätt och gärna har erfarenhet av mödrahälsovårdsarbete och preventivmedels rådgivning. Du är en person som ger ett personligt, tryggt och professionellt bemötande till både patienter och kollegor. Du strukturerar ditt arbete och tycker om att ta eget ansvar samtidigt som du kan göra prioriteringar och/eller ta egna beslut när det behövs.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett spännande, ansvarsfullt, roligt och utvecklande arbete i en framgångsrik och växande koncern. Under din inskolningsperiod på BMM ingår även en introduktion på IVF-kliniken. BMM och IVF-kliniken finns på olika våningsplan i samma fastighet. Inom Livio finns möjlighet till kompetensutbyte mellan olika yrkeskategorier och olika kliniker som främjar din egen utveckling. Vi tillämpar individuell lönesättning, fast månadslön, kollektivavtal, friskvårdsbidrag och Flex.
Detta är en tills vidare anställning på 80-100 %. med 6 månaders provanställning. Tillträde så snart som möjligt.

Ansökan
Skicka dina ansökan med CV till johanna.ekelund@validation.livio.se. Märk dina ansökan ”BMM/Bm Kungsholmen”, senast 210211. Intervjuer sker löpande även under ansökningstiden. Du är även välkommen att maila eventuella frågor om tjänsten till johanna.ekelund@validation.livio.se