Vill du arbeta hos oss

Är du vår nya kollega?

Vi söker alltid kontakt med duktiga embryologer, barnmorskor, sjuksköterskor och läkare. Är du intresserad av att arbeta hos oss i framtiden så kan du skicka ditt cv till jobb@validation.livio.se Håll även utkik här på hemsidan efter nya möjligheter.

Nu söker vi en timanställd barnmorska till Livio Kungsholmen

Vi erbjuder arbete i en platt organisation med korta beslutsvägar, samt ett roligt och omväxlande arbete där du har goda möjligheter att påverka din utveckling.

Vill du bli en av oss?
Vi är ca 20 stycken i teamet som arbetar på kliniken bestående av barnmorskor, läkare, embryologer och undersköterskor. Som barnmorska hos oss kommer du att ha ett spännande och varierande arbete där du arbetar med utredning, information och behandling av infertila patienter/par. Du kommer att bli en del av ett team som har stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten. Samtidigt är du en del av en växande organisation som bedriver egen forskning och utveckling.

Arbetet omfattar mottagningsarbete, information och planering av de olika behandlingarna till patienter. Telefonrådgivning, samtal och assistering vid operativa ingrepp såsom t ex ägg-uttag. Utöver detta ingår utredning och behandling av donatorer samt patienter som är i behov av donerade könsceller.

Vem är du?
Vi söker dig som är legitimerad barnmorska, det är meriterande om du har IVF erfarenhet men det är inget krav. Du kommer i första hand assistera på operation vid ägguttag och hålla i informationsbesök med patienter som ska påbörja behandling. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen. Vi välkomnar sökande med olika kulturell bakgrund och ser det som en fördel om du behärskar andra språk utöver svenska och engelska. Du har en hög ansvarskänsla, är serviceinriktad och engagerad.

Arbetstid
Timanställning med önskemål om deltid upp till heltid under april-juni 2021.

Kontaktperson
För mer information kring tjänsten kontakta Klara Karlgren mottagningschef, klara.karlgren@validation.livio.se

Ansökan
Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till Klara Karlgren snarast möjligt, dock senast 2021-03-26 Observera att intervjuer sker löpande även under ansökningstiden och att tjänsterna kan bli tillsatta före sista ansökningsdag.