Vill du arbeta hos oss

Är du vår nya kollega?

Vi söker alltid kontakt med duktiga embryologer, barnmorskor, sjuksköterskor och läkare. Är du intresserad av att arbeta hos oss i framtiden så kan du skicka ditt cv till jobb@validation.livio.se Håll även utkik här på hemsidan efter nya möjligheter.

Nu söker vi en embryolog/biomedicinsk analytiker/biolog till Livio Kungsholmen

Livio Kungsholmen är en trevlig privat fertilitetsklinik som har avtal med Region Stockholm. Vi har ca 20 anställda och utför ca 600 IVF-behandlingar per år. Kliniken ingår i Liviogruppen, Nordens största företag inom reproduktionsmedicin med nio kliniker i Sverige, Norge och på Island.
Är du ute efter ett meningsfullt och roligt jobb med stora möjligheter att påverka och med mycket ansvar kan detta vara en tjänst för dig. Vi är stolta över att kliniken har funnits här på Kungsholmen i mer än 20 år.

Arbetsuppgifter
Vi söker en ny medarbetare till IVF-laboratoriet. Arbetsuppgifterna kommer att omfatta hantering av ägg och spermier, embryoodling och -bedömning, mikroinjektion samt kryopreservation av spermier, ägg och embryon.

Vem är du?
Vi söker dig som är har biomedicinsk analytikerutbildning/ naturvetenskaplig högskoleutbildning eller motsvarande.
Du kommer att arbeta i ett trevligt team med embryologer, läkare, barnmorskor, undersköterskor och administrativ personal så det viktigt att du har mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. I arbetsuppgifterna ingår patientnära arbete. Du skall vara noggrann och kvalitetsmedveten. Du har en hög ansvarskänsla, är serviceinriktad och engagerad. Du arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerhet, tillgänglighet, patientbemötande och vårdkvalitet ständigt förbättras i enlighet med klinikens mål.

Meriterande:
Erfarenhet av IVF och embryologi eller annan erfarenhet av sterilteknik, cellodling och mikroskopiering.

Arbetstid:
Tillsvidareanställning på 80-100%. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Helgjobb ingår.

Kontaktperson:
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta laboratoriechef Susanne Callender på mail susanne.callender@validation.livio.se Du kan också läsa mer om verksamheten på vår hemsida www.livio.se.

Ansökan:
Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till susanne.callender@validation.livio.se alt. Susanne Callender, Livio Kungsholmen, S:t Görans sjukhus, 112 81 Stockholm snarast möjligt, dock senast 2022-08-03.

Livio AB drivs idag i privat regi och är Nordens största aktör inom fertilitetsbehandlingar med nio kliniker i Sverige, Norge och på Island. Tillsammans utför vi idag cirka 8 500 fertilitetsbehandlingar per år. Livio har även ett eget forskningsbolag och driver Sveriges enda privata ägg- och spermabank, Livio Egg and Spermbank. Våra resurser ger oss möjlighet att ligga i absolut framkant och erbjuda de senaste beprövade behandlingsmetoderna till det enskilda parets unika förutsättningar.